Loading...

43. Erkeengel Gabriel - Ny


Jeg er Gabriel og fargen min er blå-lilla, fargen på Porten
Utsalgspris 449,00NOK
Preloader

Jeg er Gabriel og fargen min er blå-lilla, fargen på Inngangsporten. Jeg er engelen for Vest og representerer Vann elementet.

Jeg herold det nye og er her for å vise deg en ny måte. Stien du har vært på tar deg ikke noe sted, og du har gått i sirkel.

Jeg kommer fram i din virkelighet når du endelig innser at de gamle stiene og de gamle mønstrene ikke lenger passer deg. Jeg har kommet for å kunngjøre at det er en endring i energien til din virkeligheten.

Du trenger ikke lenger å bære de gamle, utdaterte mønstrene av foreldrenes fattigdom. Du trenger ikke lenger å bære mønstrene til mor mors følelsesmessige overgrep. Du trenger ikke å tiltrekke deg eller holde ut med noen av de gamle mønstrene som ikke lenger tjener deg. Jeg er her for å vise deg, å ta hånden din, for å lede deg gjennom en ny inngangsport. Jeg er her for å kunngjøre at de gamle måtene er ferdige.

Dette er når fred, overflod og glede blir din nye opplevelse. Jeg bringer deg til en ny daggry, gryningen av en ny alder - alderen av Vannmannen. Jeg annonserte Fiskenes tidsalder og fødselen til den de kalte Kristus, og nå er jeg her igjen for å kunngjøre ikke en fødsel av Kristus, men en fødselen av det nye kristne menneske på den nye planeten. Jeg er her for å kunngjøre himmelen på jord hvor du hevder ditt indre kristne selv. Nå er det din tid.


Ta kontakt

Mob.: 913 66 146
E-post: rita@ritasusegg.no