Jobb med meg

Hvordan farger kan hjelpe deg?filler

Når du velger fra det vakre sortimentet av Colour Mirrors oljer og essenser, overfører du et klart bilde av hvem du er – fysisk, følelsesmessig og spirituelt.

Hvert fargevalg holder opp et speil fra sjelen din, det avslører ikke bare programmene dine og mønstrene, men det er også en refleksjon av storheten som du har inni deg.

Colour Mirrors er kalt det fordi fargene «speiler» det du har på innsiden av deg.

Det speiler dine energifelt, all informasjon lagret i kroppen din blir din personlighet, veien du har valgt å reise, hvert aspekt av sjelen din.

Hver Colour Mirrors flaske du velger reflekterer ditt sanne deg, ditt Gudommelige selv.

Når som helst at du føler deg kallet til det, se gjennom bildene av flaskene for å se hvilken som står ut for deg, og klikk på bilde og les beskjeden den gir deg.

Du kan finne det nyttig å gå til paletten av flasker når du har et spørsmål i tankene eller hjertet, som du ikke er i stand til å løse og spørre:

«Hvilken flaske ville være mest hjelpsom når det gjelder dette tema?»

Legg merke til hvilken som først «hopper ut», og les beskjeden.

Hvis den snakker til deg, så kan det hende at du ønsker å kjøpe flasken og arbeide med den.

Du kan også kanskje vurdere å ha en time med meg som er Colour Mirrors terapeut, for å gjøre deg i stand til å utforske videre og ta ting til et dypere nivå.

Hvis du velger å ha en time med meg så vil du bli spurt om å velge flasken du intuitivt er tiltrukket av.

Noe som jeg tror du vil finne veldig spennende.

Det kan til og med være at en spesiell flaske virkelig virker som en magnet på deg slik at du ikke kan ta øynene fra den.

Noen ganger vil du velge flasker du egentlig ikke liker – men det vil være noe med dem som kaller på deg og trekker deg til seg.

Jeg kan spørre deg spørsmål og ha deg til å velge flasker som representere svaret ditt.

Ved å tolke språket av dine fargevalg, vil jeg hjelpe deg å avdekke hvor utfordringene du har nå stammer fra, og når du forstår hvor et problem kommer fra – rot årsaken – så blir det mye enklere å konfrontere og løse det.

Fargene du velger kan vise hva som blokkerer deg fra å finne din vei, hva er det som sitter uløst i hjertet ditt eller hvordan og hvorfor forhold ikke lenger fungerer.

De kan avsløre din fordømmelse omkring penger, dine uløste sorger, dine blokkeringer til å kommunisere fritt eller noen annen frykt, tema eller utfordringer du opplever.

Dine fargevalg gir innsikt, informasjon og veiledning for å hjelpe deg til å finne mønstre eller oppfatninger som skapte vanskelighetene dine og finne måter å vinne over dem.

De fremhever dine gaver, evner og muligheter og angir hvordan du kan få lettere tilgang til dem.

Selv i løpet av en time, når du og jeg diskuterer fargene og deres mening og tilbringer tid i selskap med disse energiene og flaskene som er tilført kjærlighet, vil du nesten helt sikkert finne ut at ting begynner og forandre seg for deg.

Å jobbe med flaskene muliggjør meldingene av healing som fargene har til å nå inn i selve kjernen av ditt vesen.

Den gjør også kroppen din i stand til virkelig å forstå hva du og jeg har diskutert i løpet av timen vi har sammen.

Selv når du vet hva du ønsker å ha eller gjøre eller forandre, kan kroppen din erfare frykt eller motstand – vanligvis som et resultat av tidligere traumer eller utfordringer – og stopper deg fra å ta steget du ønsker å ta.

Med ved hjelp av beroligende, helbredende farge oljer og essenser, starter kroppen din å føle seg trygg nok til å gjøre en forandring.

Gleden av å arbeide med Colour Mirrors flaskene er at forandringen ofte kan skje raskt og enkelt.

En av gavene i dette systemet er at det hjelper deg å omgå det bevisste sinnet og gå rett til hjertet av hva som virkelig foregår.

Flaskene og fargene du velger avslører hva som ligger bak din oppførsel, dine valg og utfordringer. De hjelper deg til å få klarhet i hvorfor du har fulgt en spesiell vei, og viser deg hvordan du kan forandre kurs hvis det er det du virkelig ønsker.

De hjelper deg også å fri sinnet ditt fra programmering og mønster, ved å vise deg nye muligheter og andre veier å bevege seg fremover.

Fargevalgene du gjør gir sterke ledetråder til hvor hjertet ditt virkelig ligger, og hva du virkelig ønsker å gjøre.

Hvis du arbeider som en revisor og hjertet ditt lengter etter å være en artist, vil paletten av farger du velger fortelle deg sannheten.

Det vil bli tydelig å se – og selv om du har undertrykt ditt ønske om og bryte ut å være mer kreativ, vil fargene fortelle historien.

Hva du gjør med informasjonen er, selvfølgelig, helt opp til deg, men når du en gang har sett noe grafisk og i farger blir det vanskeligere å gjemme seg for sannheten.

Det flotte med Colour Mirrors er at mens det framhever dine tema, og i noen saker kan det også underforstått være en advarsel, så er det du holder i hendene dine bokstavelig talt et middel for å finne svaret på disse temaene.

Flaskene bringer klarhet og innsikt sånn at du føler deg styrket til å bevege deg mot hva enn du ønsker eller trenger i livet ditt, og å bruke dem på kroppen din betyr at hver del av deg forstår meldingen.

Jeg gleder meg til å jobbe med deg! <3


farge_energi_coaching

Farge energi coaching er for deg som virkelig ønsker en endring i livet ditt, og som er villig til å gjøre jobben som kreves for å nå målet ditt. Jeg vil være ved din side som støtte.

Det unike med Farge energi coaching er at fargene er til stor hjelp med å finne svar og løsninger som du gjerne ikke kommer på av egen kraft gjennom vanlig coaching.

Jeg vil vite mer >>>

helhetsterapi

I helhetsterapi fokuserer vi på å en konkret utfording/problem du har og bruker ulike behandlingsmetoder for å rydde opp i årsakene til utfordringen din.

Jeg vil vite mer >>>

Jeg vil vite mer >>>