Loading...
 x 

Orakelkort

Da Moira deltok i en forfatters skriveprogram i 2010 hvor veiledning ble gitt av forfatteren Neale Donald Walsh, følte hun seg inspirert til å skape Orakel kort for Color Mirrors. Kortstokken består av 44 kort og støttes av et lite hefte med et budskap til hvert kort.

18 Fargekort som gir deg et glimt inn i fargepsykologiens verden.

11 Engelkort som har budskap fra ditt høyere selv, det aspektet av deg som føles som det er sendt fra himmelen, ren, uskyldig og vakker.

9 Dragekort som fungerer som kraftdyr, hjelper deg å holde deg jordet, fokusert og fjerner motstand mot forandring.

6 Elementkort som hjelper deg å knytte og pleie ditt fysiske og følelsesmessige velvære.

Moira har skapt en GRATIS elektronisk leseropplevelse for deg med de 11 engelkortene, bland, klikk på et kort og les meldingen.

Hver av de 44 kortene har en GRATIS 3 minutters mini-meditasjon for en dypere innsikt i hva farger kan hjelpe deg med.

Gjennomføring av kortlesing

Det er flere måter som du kan utføre en fargekortlesning på. Nedenfor er to eksempler som hjelper deg med å komme i gang. Imidlertid, så er farger en av de mest intuitive måtene du kan arbeide på for å få personlig veiledning og koble deg til meldinger fra Loven av tiltrekning, så stol alltid på dine egne metoder og følelser når du arbeider med kortstokken.

Still et spørsmål: Bland kortstokken og hent frem et spørsmål eller en person som du vil ha veiledning om. Lag en vifte av kortene og velg det du føler deg trukket av. Du kan gjøre dette med stokken med forsiden opp eller ned. Studer kortet og føl hvilken virkning ordene har i forhold spørsmålet ditt. For ytterligere innsikt, gå til nettsiden og lytt til den gratis meditasjonen.

Fortid nåtid fremtid:

Tenk på et spørsmål du ønsker svar på og bland kortstokken og trekk tre kort.

Kort 1: Representerer innsikt i hvordan spørsmålet har påvirket fortiden din og hvordan det blokkerte deg. Dette kortet sier også at dette er det du har lært, og som du kan nå hjelpe andre med.

Kort 2: Viser hvordan situasjonen din NÅ blir opplevd, og hvilken effekt den har på virkeligheten din. Dette er også kortet som vil lede deg til fargen eller flasken som kan hjelpe deg med å gjøre endring og fortsette videre med livet ditt.

Kort 3: Dette er det potensielle resultatet når du slipper blokkeringen, hvordan vil det føles som eller se ut som å være fri for problemet. Husk at det er universelle prinsipper bak disse kortene, ofte er meldingen om hva som må ryddes av veien, være fordømming, skyld og manglende evne til å elske deg selv, eller at du må kreve din personlige kraft som er knyttet til dette problemet.

Ta kontakt

Mob.: 913 66 146
E-post: rita@ritasusegg.no