Loading...
 x 

Colour Mirrors

Det sydafrikanske Colour Mirrors systemet ble grunnlagt av Melissie Jolly i 2001. Jeg lstaret å lære om systemet i 2013, og har vært på mange kurs for å lære hvordan det fungerer og det er helt magisk. Jeg ønsket å bruke det i forbindelse med behandling jeg gir.

Color Mirrors gir deg en dyp livsforvandling.

  • Kan skifte ditt perspektiv
  • Fordype din bevissthet til selvet og ånden
  • Gir deg tilgang til underbevisstheten, intuisjon og indre kunnskap
  • omfavner hele deg - dette er deg, hvor du vil føle deg bemyndiget
  • se mønstrene i livet ditt og ha tro på at det er noe mer ...
  • det vil bringe glede og lyshet inn i livet ditt
  • Det vil gi deg verktøyene, et kart, for å navigere i livet
  • Det vil gi deg en følelse av hensikt

Du kan lese mer om Color Mirrors på www.ritasusegg.no, www.colourmirrors.com eller bli med på Facebook-siden for å stille spørsmål og lese hvordan andre opplever dette transformasjonssystemet. Flere bøker inkludert, Colourworks, Language of Light, Fargerike styrerom, Fargekonflikter, En bok med platinelys, Fargespegel Oracle Cards, Systemer overalt: Farger og Numbers Connections og Hva Søkeren Fant, har blitt skrevet om systemet og dets filosofier, besøk nettsiden for detaljer.

Flaskenes budskap

Bla gjennom fargeflaskene, enten de tofarvede oljene eller de enkle fargespiritzer-essensene, og velg den du føler deg mest tiltrukket av - les deretter flaskenes budskap om håp og inspirasjon for når du føler at du sitter fast eller trenger dypere innsikt i problemer.

For å hengi deg til noen selvhjelpsterapi, kan du kjøpe din flaske.

De doble oljefargene (renset vann som flyter på olje) kan helles i et bad eller gnis på som en kroppskrem over en periode på 3 uker.

Spritzer-flasker du sprayer rundt kroppen din, eller på hendene dine, gni og slipp ut lagdelte aromaer. Merk: Disse flasker er energiprodukter og interaksjoner med ditt magnetiske kraftfelt - så bli ikke overrasket hvis fargene endres eller innholdet begynner å boble for å få oppmerksomheen. Du er velkommen til å kontakte Rita for en dypere forklaring på hva hvilket budskap flaskens farger gir deg.

Ta kontakt

Mob.: 913 66 146
E-post: rita@ritasusegg.no