Om meg

Hei!

2013-14-112mitt navn er Rita Susegg.

Jeg er mamma, grunder og trønder, lidenskapelig opptatt av farger, mental trening, coaching og det å hjelpe andre mennesker til å ta ut sitt beste potensiale.

Født og oppvokst i ei lita bygd i Nord-Trøndelag, og bor nå i Steinkjer «bygdenes by» med mine to hunder Vilje og Katla og en stor hankatt som heter Lancelot.

Jeg har drevet på fulltid som Gründer siden høsten 2017, etter at jeg sluttet som rådgiver i Forebyggende veiledning i Skatteetaten.

Jeg ville ut av det livet jeg hadde, og hjelpe mennesker til å finne sitt sanne jeg.

Så lenge jeg kan huske har jeg vært på leting etter «noe mer», og har gått på mange selvutviklingskurs for å finne noe som virkelig vekket lidenskapen i meg.

Jeg følte at det var noe som manglet i livet mitt, og på min vei oppdaget jeg noen teknikker og metoder som for meg var helt fantastiske, og jeg oppdaget hvordan farger kan hjelpe meg å finne ut av hva det var jeg savnet.

Da jeg var på foredrag om farger i 1999, startet reisen som skulle få meg til å elske å jobbe med farger og hvor jeg lærte hvor viktig farger er i livene våre.

Jeg elsker det jeg gjør nå, og jeg brenner etter å hjelpe.

 Men selv om jeg vil hjelp andre til det beste livet du kan ha, så tenker jeg også at vi først og fremst må hjelpe oss selv. Når du tar fly, så får du alltid beskjed om å ta på deg din egen surstoffmaske før du hjelper noen andre.

Ønsker deg en strålende dag.

En fargerik hilsen fra Rita 😀

 Om du trenger å nå tak i meg:

Mail: rita@ritasusegg.no

Mobil: 913 66 146

Klikk her for å lese mer om hvordan jeg kan hjelpe deg!