Hei!

2013-14-112Jeg vet godt hvordan det er å være usikker og sjenert. Hvordan det kjennes når andre stadig tråkker over grensene dine og hvordan det føles å ikke ha mot til å stå opp for deg selv.

Jeg var positiv, trippelarbeidene og stod på, men alle rundt meg tok meg for gitt.

Det gjorde meg trist, oppgitt og lei. Selvtillitten ble lavere og lavere, og jeg ante ikke hvordan jeg skulle klare å komme meg utav det.

Jeg begynte å lese selvutviklingsbøker, og ble med i forskjellige utvalg på jobben, jeg gikk kurs og etter hvert så våget jeg litt mer. Jeg husker jeg gikk på kurs i Tale og presentasjonsteknikk. Der skulle vi holde et lite innlegg om oss selv. Jeg var livredd, men jeg klarte å gjennomføre likevel. Det var en stor seier!

Det er rart å tenke på, fordi nå kan jeg holde foredrag for flere hundre personer uten at jeg synes det er skummelt.

Gjennom årene med selvutvikling og kurs har jeg gått i dybden i meg selv. Jeg har blitt bevisst hvordan jeg hindrer meg selv og jobbet med følelser som er blitt undertrykt og blokkert. Og jeg synes det spesielt spennende å jobbe med farger og se hvordan det hjalp meg i utviklingen min.

Nå jobber jeg med å hjelpe andre med å finne sitt mot! Jeg synes det er en stor fordel å ha erfart ting i livet slik at jeg virkelig forstår hvordan kunden har det. Jeg vet at jeg nå har verktøy til å hjelpe kundene mine til å få det livet de drømmer om, og jeg elsker det jeg gjør!