Loading...
 x 

Colour Mirrors Essenser Tolkninger

 

Legg merke til hvilken essens du er tiltrukket av, og klikk på essensen for å finne ut mer.   For å kjøpe essenser, besøk vår butikk.

 • Rød engel for mirakler og velstand
  Kjøpe

  Den fører med seg en eksplosjon av energi og kraft til å hjelpe oss med de praktiske aspektene av våre liv og forbinder oss med vår lidenskap og vårt formål. Den har vist seg å gi umiddelbar lindring for ryggsmerter.

 • Rosa engel for kjærlighet og fellesskap
  Kjøpe

  Ved å bruke denne essensen, knyttes vi øyeblikkelig til den delen av oss som bare består av kjærlighet og bekrefter det i andre. Denne engelen kommer med enorm kjærlighet og støtte når vi føler behov, og bringer harmoni til relasjoner.

 • Korall engel for manifestasjon og magi
  Kjøpe

  Christabelle (Melissie kaller denne engelen det) hjelper oss til å føle forundring over magien i våre liv igjen. Hun hjelper oss øyeblikkelig med å manifestere, når vi føler det er trygt å slippe kontrollen og flyte med strømmen. Hun bistår oss for å stoppe misbruk og mobbing, og kommer med dype nivåer av selvaksept og egenkjærlighet.

 • Gull engel for oppstigning
  Kjøpe

  Denne engle-essensen er ekspansiv og kraftig og balanserer solarplexus umiddelbart. Den utvider og stabiliserer ditt energifelt, og bringer det tilbake til sin naturlige tilstand, fjerner all støy. Den forbinder deg straks til ditt JEG ER. Ha en følelse av at føttene dine er på bakken og at lyset ditt ekspanderer, når du puster inn denne essensen.
  Den knytter deg til den nye, gyldne jorden og til ditt eget guddommelige selv. Her er alt ett, og du er en integrert del av alt sammen. Når du utvider deg i dette, forlater all frykt og forvirring deg, og du er klar og kraftfullt til stede med det som er. Når du er så guddommelig og hevder det, forsvinner all ubetydelighet. Og alt du ser reflekterer ditt ekte og kraftfulle guddommelige selv.

 • Gul engel for glede og visdom
  Kjøpe

  Denne essensen åpner oss opp for glede og visdom, tillater oss å gi nok slipp, så vi kan oppleve glede og følge vår indre visdom. Denne essensen åpner oss for at vårt magiske barn kan leke seg og ha det gøy. Den er også bra for fokus og konsentrasjon.

 • Grønn engel for healing, tillit og harmoni
  Kjøpe

  Ved å bruke denne duften skaper vi et nytt rom, et som åpner oss for å ha tillit og for healing, og å skape fred/harmoni i oss selv og våre liv. Denne engelen er fantastisk for å rense rom og hjelper oss med å løsrive oss fra andre folks ”stoff”. Den forbinder oss med naturen og planteriket, og tar oss til et sted med panorama-forståelse.

 • Blå engel for beskyttelse og kommunikasjon
  Kjøpe

  Idet vi føler denne engelens vinger svøper oss inn, føler vi oss trygge nok til å snakke vår sannhet. Denne engelen tillater oss å gi avkall på kontroll og snakke fritt. Den fjerner alt som får oss til å føle oss atskilt fra Kilden. Den er nyttig ved høysnue og bihule-hodepine. Den kan brukes lokalt på insektbitt og stikk, og er lindrende for hudplager.

 • Platina engel for enhet
  Kjøpe

  Denne engelen vil bringe inn den høyeste vibrasjonen som vi er i stand til å få tilgang til på dette punktet i vår utvikling. Den vil eskalere prosessen av manifestasjon og bringe lys inn i alle de mørke krokene i våre emosjonelle kropper. Ved hjelp av denne essensen vil vi styrke vår evne til å se klart, og den vil hjelpe oss å få kontakt med «den andre siden». Den vil gi lettvint kommunikasjon med engler, mestere og gaider, og vil medføre en forbindelse med stjernene. Våre høyere selv vil være jublende glade for at vi endelig har tatt dette skrittet, slik at de kan kommunisere med oss og forsyne oss med den veiledningen vi trenger på dette stadiet. Veiledningen er så avgjørende i denne etterfølgende delen av vår reise mot oppstigning. Dette er engelen for enhet, og den vil heale alle våre saker om atskillelse. Denne engelen gir oss æresbevisninger og takker oss for muligheten til å være til tjeneste – med kjærlighet. Bruk denne essensen når du trenger å uttrykke takknemlighet i livet ditt.

 • Lilla engel for bønn og tilgivelse
  Kjøpe

  Den lilla engelen er vår skytsengel, som gaider og støtter oss under alle omstendigheter, og hjelper oss å frigi fortiden, slik at vi kan gå videre. Den er utmerket til bruk i regresjonsterapi og kan være lindrende ved hodepine.

 • Klar engel for renhet, ynde og klarhet
  Kjøpe

  Denne engelen oppklarer og renser oss og våre omgivelser, og bringer oss nærmere en tilstand av nåde/ynde. Den bringer lys og klarhet inn i alle situasjoner og hjelper oss å flytte på fastlåst energi.

 • Erkeengel Metatron
  Kjøpe

  Englenes Engel, Metatron lyser ovenfor de engleaktige energiene holdt av Engleseriens dufter. Dette er essensen for guddommelig kjærlighet, som bringer det guddommelige inn i hverdagslige opplevelser og frigir fordømmelse. Denne lyseste/letteste essensen og mørkeste fargen er her for å bringe sannheten til det bevisste sinn, slik at vi kan se lyset og mørket som en hellig sirkel. Utmerket for å bringe lys inn i mørke situasjoner, og for å hjelpe oss å disponere tiden.

 • Jord – kobber
  Kjøpe

  Øyeblikkelig jording og forbindelse til Gaia og alle jordens elementer. Denne essensen hjelper oss å føle våre hjerteslag i takt med planetens hjerterytme. Vi er jordiske, og alt det vi skaper er også jordisk. Denne essensen hjelper oss å frigi fordømmelse omkring misbruk av planeten, og tillater oss å se at det hele er ett. Manifestasjon er virkelig mulig når vi jorder sjelen vår. En dyp kontakt med jorden kan være dypt beroligende og nærende. Hun (jorden) er alltid der, et ekte eksempel på betingelsesløs kjærlighet. Når kroppene våre føler seg trygge, da kan våre sjeler muliggjøre deres guddommelige essens til verden.

 • Ild – dyp oransje
  Kjøpe

  Lidenskap for livet gjenoppvekkes. Denne essensen handler om initiering og vil koble deg til tankemåten du trenger for det å gå på glødende kull, eller noe annet som du trenger å gjøre der du alvorlig talt trenger å sette tankene høyere enn saken/materien. Essensen vil gi deg forbindelse til ditt magiske selv, som er i stand til å greie overmenneskelige prestasjoner. Denne essensen gir deg igjen kontakt med motet ditt, og hjelper deg til å stå opp for deg selv. Det handler om å la alt det som ikke er vesentlig for din oppstignings-ferd falle bort.

 • Metall – gull
  Kjøpe

  Denne essensen forbinder oss med vår evne til å skape magi og alkymi. Den hjelper oss til å vende mørke temaer inn i lyset, og bringe magien tilbake for å manifestere en virkelighet som fungerer. Denne essensen knytter oss til vår indre kraft og minner oss om at vi er forbundet med det guddommelige, og at vi derfor kan kreve en guddommelig virkelighet.

 • Tre – oliven
  Kjøpe

  Elementet tre, relateres til lever-meridianen og er veldig godt for lever-rensing. Essensen hjelper oss å håndtere saker med ikke uttrykt sinne og alle negative følelser lagret som giftstoffer i leveren. Den hjelper oss å koble oss sammen med den elementære kroppen vår – guden eller blåkopien av vårt vesen. Den er også nyttig ved saker omkring selvbilde og vekttap. Bra for kvalme. Tre-elementet forbinder oss med Moder Naturens kraft og de skapningene som støtter henne.

 • Vann – dyp turkis
  Kjøpe

  Denne essensen lar oss forbindes med delfinene og hvalene, de aspekter av oss selv som har bistått oss med å beholde informasjonen, og har båret jordens energi, siden Atlantis sank. Assisterer oss i å la kroppene våre forstå at det er trygt å føle og å uttrykke følelser, og hjelper oss å frigjøre den følelsesmessige bagasjen. Dette er energien som tillater oss å føle gleden ved å være til, og det frigjør vår evne til å leke og ha det gøy – det healede indre barnet uttrykker seg gjennom kreativitet og moro.

 • Luft – klar
  Kjøpe

  Denne essensen gjenforbinder oss med våre stjerne-opprinnelser. Den bærer energien til månen og sykluser og tidevann. Den uttrykker fred med den fullkommenheten som brer seg ut fra det vi har skapt, og løfter den energien, slik at vi begynner å se det store bildet. Har sammenheng med energien i ypperste-prestinnen og månegudinnen. Gammel feminin visdom blir gjenoppdaget med bruken av denne essensen. Brukes når et problem trenger et feminint skråblikk eller svar. Denne essensen lindrer ved menstruasjonsproblemer. Den forbinder oss med pusten og åpner oss for inspirasjon og tillit.

 • Diamant-enhjørning
  Kjøpe

  Her får vi en overraskende lys-eksplosjon, og når vi venter på at diamantens hardhet og krystallinske skarphet skal treffe oss, befinner vi oss plutselig innpakket i den varmeste og mykeste omfavnelse. Og så, plutselig forstår vi at dette nivået av lys aldri trenger å være hardt. Det kan være så mildt og vennlig fordi ingenting kan true det. Dette er ekte kraft, og fordi den føler seg selv som dette, trenger den ikke noe voldsomt for å beskrive seg.
  Tradisjonelt er enhjørningen symbolsk for Kristus-energi, og med denne essensen har vi en fornemmelse av å føle den milde kraften som Kristus hadde, som kunne si: «Elsk din fiende» og «Vend det andre kinnet til». Hvorfor skulle vi behøve å forsvare oss mot noe som helst, hvis kraften vår er så enorm?
  Diamant-enhjørningen settes i sammenheng med ren, ekte, klarhet som er så sterk at intet negativt kan eksistere i dens lys, og derfor kan den være myk og mild. Denne essensen vil være svært nyttig når vi trenger klarhet i situasjoner med maktkamp. Den vil plassere oss på et sted hvor vi kan se med en klarhet og renhet som Kristus kunne, og vite at all aggresjon bare er en reaksjon fra den delen av oss som føler seg liten.
  Fordi denne essensen er så mild, går den inn de stedene hvor vi generelt ikke slipper noe inn, og slik har blitt i stand til å skjule det for oss selv. Den vil muliggjøre healing av alle stedene i oss selv som vi har vært for redde til å møte. I omfavnelsen av denne milde essensen kan vi slappe av og gi slipp, og finne det ekte og ømme lyset som alltid har vært gjemt inni oss. Denne milde energien er det som ekte kraft handler om. Liksom en diamant kan den ikke ødelegges, og straks vi forbindes med den, kan vi aldri glemme hva den er og hvor lett det er å være slik. Prøv den, du vil like den!

 • Svart drage
  Kjøpe

  Denne dragen representerer død og gjenfødelse. Han settes i sammenheng med fugl Fønix som alltid blir gjenfødt, vakrere og mer kraftfull enn før. Denne dragen minner deg om at reisen er en endeløs rekke med død og fødsler - og det er OK. Han er svart med sølv-glitter, som indikerer at i mørket er det alltid lys. Hans gave er å bringe lys inn i mørket, og en påminnelse om at det er et større bilde. Avslutninger er alltid begynnelser og hvert skritt på veien er for ditt høyeste gode. Den svarte dragen hjelper oss til å slippe våre bedømmelser om død og mørke, og hva vi har vurdert som ondt.

 • Kobber drage
  Kjøpe

  Den kobber-fargede dragen er en gammel kinesisk drage, som rommer alt av jordens gamle feminine kunnskap. Hun gløder inn i livet ditt når du trenger å bli minnet om at kraftfull og kvinnelig er OK. Hun vet hva hun kan, og er så rotfestet i sin guddommelighet, at hun tar bort all tvil du måtte ha om hvem du egentlig er. Hun er knyttet til energien til gudinnen Quan Yin, som er gudinnen for medfølelse og barmhjertighet. Hennes favoritt-måte å reise på, var på ryggen av en drage. Denne dragen er veldig nyttig for folk som praktiserer Reiki eller andre former for energi-healing. Hun hjelper oss og heale våre bedømmelser av de tingene vi finner vanskelig rundt det å være på planeten og å være menneske.

 • Rød drage
  Kjøpe

  Denne dragen bringer medfølelse. Han bringer forståelse, empati og medfølelse til alle situasjoner der det har vært sinne og bitterhet. Hans makt er stor, og han vet at uansett hvor mye blod som har blitt sølt på denne jorden, så er det det å bruke medfølelse, som er den eneste måten det vil bedres og komme videre med. Bruk denne essensen når ditt sinne føles som om det aldri kan bli beroliget. Han bringer medfølelse og tilgivelse, og på den måten setter han deg tilbake i kraften igjen. Denne essensen lærer deg at du aldri kan bekjempe det til det rette. Du kan bare elske det til det rette. Denne essensen renser den eteriske kroppen og hjelper oss til å justere og forandre våre energier på alle nivåer.

 • Rosa drage
  Kjøpe

  Denne dragen glitrer forsiktig i livet ditt, når du trenger å bli minnet om at bare kjærlighet eksisterer, og at det er på tide å leke, og ikke å være så veldig alvorlig og voksen hele tiden. Hun bringer kjærlighet i sitt kjølvann, og latter. Hun appellerer til de små i alle aldre, og kjenner til en lykkelig barndom uansett alder. Hun vekker det magiske barnet i hver enkelt av oss, med glede, kjærlighet og latter. Bruk denne essensen når du føler deg trist og nede og uelsket.

 • Gull drage
  Kjøpe

  Denne dragen aktiverer kraft - ekte rå kraft, som ikke tåler noe argument. Han kan, og har flyttet fjell, og han minner deg på at du kan gjøre det samme. Han er rik og velstående og vill, og han tillater deg å være det også. Bruk denne essensen for å aktivere din gamle visdom og din evne til å se klart. Denne dragen healer ubalanser i det tredje øyet, fordi gull er den komplementære fargen til kongeblå. Han healer frykten for å være synsk. Han hjelper deg å manifestere, på magisk vis, alt du måtte ønske. God for å støtte prosessen med bevisst manifestering. Hjelper oss å slippe vår bedømmelse over hva vi har oppfattet som misbruk av makt.

 • Coral drage
  Kjøpe

  Coral Dragon is the female counterpart to the Gold Dragon, with the same ability to help you access your true power. As the embodiment of feminine power and wisdom, she softens any power with love and helps you to activate your own Divine feminine wisdom. Any time you are finding it difficult to accept yourself, ask for her support and let her show you the beauty you have been hiding within. If ever you are in need, call upon her powers of manifestation and know that she can help you find a solution with almost magical speed. She is wise, loving and kind, and will help you to be this too, especially when you are dealing with something or someone difficult in your life. She has a particular gift for supporting anyone who wishes to become pregnant.

 • Grønn drage
  Kjøpe

  Denne dragen bringer inn det nye, våren og alle nye begynnelser. Han får deg til å føle deg trygg når alt er i endring, og du er overveldet med angst. Han healer hjertet og bringer helbredelse til planeten. Han kjenner til sykluser og årstider og fordelen med forandring. Han har dyp medfølelse for planeten og menneskeheten, som på grunn av frykten sin, drepte dragene og tvang dem til å skjule seg. Dette er hans tid. Healingen har begynt nå, når han har våknet. Vi dømmer og frykter døden mer enn noe annet, og på det viset så fortsetter vi å tiltrekke oss den. Ved hjelp av denne essensen kan vi få et annet perspektiv på dette, og kanskje begynne å se tydelig at det bare er enda et nytt skritt i vår utvikling - en annen ny begynnelse.

 • Turkis drage
  Kjøpe

  Denne dragen rommer den nye energien til den nye tidsalderen, og handler om en åpning av det høyere hjerte-senteret. Hun er feminin og lys og fører sammen luft og vann – sinn og følelser. Hun hjelper oss til å tenke med hjertene og føle med våre tanker. Hun er legemliggjørelsen av Aquarius, Vannmannen, og er den å bruke når vi er klare til å gå ut globalt. Hun sprer umiddelbart sin energi rundt planeten og bringer harmoni inn i alle våre frykt-baserte anslag om planeten, så vel som vår egen overlevelse. I kinesisk mytologi rir Quan Yin, gudinnen for barmhjertighet og medfølelse, på en turkis drage, så denne essensen vil også koble oss til vår evne til å føre barmhjertighet og medlidenhet inn i alle våre livserfaringer. Hun føles som om hun er en kombinasjon av kobber- og den kongeblå dragen, fordi hun har en stjerneklar kvalitet, men er veldig jordet samtidig, og har noe helt nytt å tilby.

 • Kongeblå drage
  Kjøpe

  Denne dragens hale er Melkeveien. Den er kolossal og mystisk og rommer kunnskap om stjernene innenfor sitt vesen.

  Denne dragen husker dine stjerne-inkarnasjoner, og minner deg om disse livene, da du visste hvem du var og ikke hadde tatt inn din menneskelige begrensning.

  Hun er stor og gammel og blir kun husket i de mest hemmelige mysterie-skolene. Kjenn hennes skimrende kraft i ditt energifelt og husk hvor du kom fra. Denne dragen kan hjelpe deg å få kontakt med dine englers støtte. Nyttig for å åpne det tredje øyet.

 • Lilla drage
  Kjøpe

  Denne drage-essensen er den letteste (lightest) av alle dragene, hvor lett er det motsatte av tung, ikke bare det motsatte av mørk. Denne krystallinske dragen er flytende og ingenting kan trekke den ned. Den har kommet inn med den lilla strålen av magi og mirakler. Den kan vende tilbake til den mørke delen, og kaster da en krystallklar bombe på disse gamle hendelsene og minnene og fjerner dem, ikke bare fra ens egen hukommelse, men også den kollektive. Denne dragen kan slette historien. Den bringer sånn klarhet og lys inn i kroppen din, at du kan se klart i fortid og framtid, og hvor enn du vender blikket ditt vil lyset simpelthen feie bort mørkret. Dette er det første miraklet. Straks den har forvandlet alle disse gamle, tunge minnene, renser den bevisstheten, slik at vi kan få tilgang til vårt magiske indre selv igjen. Den gamle magien som har vært skjult for vår bevissthet, blir tilgjengelig og lettvint. Den lilla dragen bærer lyset fra Lemuria, og påminner oss elskverdigheten, renheten og lettheten i tilværelsen, som vi alle bærer inni cellene våre fra vår tid på Lemuria, slik at vi nå kan få tilgang til dette igjen. Dette er magi med en sånn lett og kjærlig tøtsj at den er m

 • Hvit drage Kjøpe

  Denne dragen er komplementær til den svarte dragen. Hun har den samme energien til å bringe lys inn i mørket, og en påminnelse om at natt og dag har lik verdi. Hun relateres til lyset fra månen, og vil gjenspeile til deg hvem du egentlig er. Hun er mild og klok og bringer klarhet og letthet inn i tunge situasjoner og støtter prosessen med sorg-bearbeidelse. Denne essensen er i høyeste grad nyttig når det føles som om veien framover er for mørk til å fortsette på. Hun bringer lindring når det ser ut til at det ikke er noen grunn til å fortsette. Hun er lyset i enden av tunnelen. Hun er regnbuen av håp etter vanskeligheter. Elsk deg selv nok til å la henne komme inn, og hun vil bære deg. Den hvite dragen gir oss muligheten til å slutte med å dømme det vi ser i speilet.

 • Opalescens = Perlemor-skimmer – Opal
  Kjøpe

  Alle produkter I Colour Mirrors har som et utgangspunkt til hensikt å reflektere eller speile tilbake til oss hvem vi virkelig er. Etter hvert som jorden forandrer seg, opplever vi en løpende utvidelse av lyset vårt, og Opalescens viser oss den grenseløse lysstyrken som omfavner oss hele tiden, og som vi er en del av. Denne essensen, med sin svært tilgjengelige energi fra sollys og milde sommer-roser, reflekterer tilbake til oss lys og farge på mange nivåer, slike vi alle inneholder. Vi er utrolig verdifulle, og vi er enorme og universelle. Pust inn denne essensen, og kom i kontakt med skjønnheten, velsignelsen, lyset og fargene som virkelig gjenspeiler deg. Med denne essensen kan vi forbindes med energien til Maria Magdalena, som bar den kvinnelige Kristus-energien, for å minne oss om at hvert øyeblikk allerede er perfekt. Denne essensen vil bidra til å bringe deg til et sted hvor hvert øyeblikk kan bli velsignet, akseptert, tilgitt og elsket; til et sted hvor du kan bli velsignet, akseptert, tilgitt, elsket og anerkjent for ditt enorme sanne selv. Tillat denne essensen å myke opp og slippe enhver motstand du holder fast på inni deg, og tre inn i dens myke, varme omfavnelse.

 • Sjel – fiolett-magenta
  Kjøpe

  Sjel-essensen kan brukes før måltider for å gjen-oppkoble deg med din ånd for å hjelpe deg til å bevege deg bort fra å spise uten annen grunn enn for å gi drivstoff til kroppen og å holde den frisk, glad og full av energi. Essensen er et forbindelsesledd, som re-etablerer linken din til ditt høyere selv, slik at du kan komme fri fra de begrensende mønstrene og begrensede synspunkter som holder deg borte fra å oppleve ekte frihet for kroppen.

 • Kraft – gul-gull
  Kjøpe

  Kraft-essensen kan brukes etter måltider for å støtte fordøyelsen og stoffskiftet. Denne essensen er en kombinasjon av gull og gul, og som navnet antyder, handler den om å gjenoppta kontakten med kraften din.

 • Sandalphon – lys gull
  Kjøpe

  Kjent som tvillingen til erkeengelen Metatron, er Sandalphon sin energi lykkelig, jordende, feirende og ekspansiv. Han omgir oss med latter, gjør oss i stand til å se den morsomme siden av livet og ikke ta noe for alvorlig. Hans gyllne lys omslutter oss, tilbyr varme og altomfattende kjærlighet og minner oss om at livet alltid var ment til å være lykkelig. Han er veldig sterk og hjelper oss å styrke vår indre vesentlige kjerne, er beroligende på sentralnervesystemet og tillater oss å være tilstede her og nå. Sandalphon har en dyp forbindelse med musikk og musikere, og oppfordrer oss til å sette pris på vakker lyd. Han hjelper oss å oppdage at hver enkelt av oss har en unik note å spille, og at når vi gjør det, bidrar vi til helheten. Uten vår spesielle note, ville musikken bli ufullstendig.

 • Moldavitt – dyp oliven
  Kjøpe

  Slik som den steinen essensen er oppkalt etter, fører Moldavitt oss bortenfor våre menneskelige sanser inn i et mye mer flytende, utvidet univers. Den åpner oss for livets mysterium utover det vi kjenner til med vår forstand, og justerer oss med det kosmiske lyset vi bærer inni oss. Moldavitt transformerer og forvandler, noe som gjør den ypperlig til å fjerne og rense bort uharmoniske energier med. Den tillater også begravde følelser å komme fram, slik at de også kan bli forvandlet. Den er også bra for avgiftning, hjelper oss med å skifte ut gammel, stagnert energi, for så å muliggjøre noe som er mye mer avstemt med hvem vi virkelig er. Moldavitt tillater oppkobling til vår indre kunnskap gjennom alle tider og steder. Denne essensen støtter oss i vår oppvåkning til høyere bevissthet, forbinder oss med "alt som er" og alltid har vært. Brukt sammen med Den svarte dragen og Sølv oppløser denne essensen uharmoniske energier hurtig og kraftfullt.

 • Sølv
  Kjøpe

  Denne essensen er skarp, elegant og oppklarende. Den skjærer gjennom motstand og falskhet, og bringer oss forsiktig tilbake til sannheten. Den har glansen som glitrende krystallinsk måne-energi kombinert med kraft, alkymi og stålhardhet som sølv-metall. Sølv hjelper til å frigjøre over-tenkning og tanke-basert stress, og hjelper oss å forandre alt det vi virkelig er klar til å endre. Sølv er nyttig for å gå fri fra forfedrenes overbevisninger og arvet atferd. Den gjør oss i stand til å få kontakt med den dype visdommen innenfra. Brukt sammen med Svart drage og Moldavitt vil denne essensen raskt og kraftfullt løse uharmoniske energier. Utmerket for å jobbe med dyr med, ettersom dette er en stråle de gjenkjenner og er fortrolig med, og reagerer på. Den bærer energien av "hjemme" for dyr, og for folk som har en dyp intuitiv forbindelse med dyr.

 • Rubin-rød – dyp rød
  Kjøpe

  Edelsten-lignende og fyldig, tilbyr denne essensen oss følelsen av å være dypt etablert i kroppen vår. Den er både beroligende og oppkvikkende, sentrerer oss og bringer følelser av fred og stabilitet. Samtidig er den en kraftfull representant for endring og hjelper oss å omfavne endring i våre liv med letthet og eleganse. Rubin-rød aktiviserer de elektromagnetiske nervefiberkjedene innenfor og rundt kroppene våre, og åpner våre kanaler for dypere forbindelse med Kilden. Den er også en kraftig støtte for frigjøring av forfedrenes mønstre og arva problemer.

 • Delfin – kongeblå
  Kjøpe

  Delfiner er milde, kjærlige, støttende og lekne, og holder følge med sin glede og sine strømmer til alle tider. Denne essensen bringer glede, lek og moro inn i våre liv, og kan brukes til å lette opp energien i alle rom. Den minner oss om å leve hvert øyeblikk med glede, og åpner opp for at den enorme kjærligheten fra alle levende ting blir tilgjengelig for oss. Delfiner er mestere i kommunikasjon og vil vise oss hvordan man kommuniserer utover de begrensningene våre sanser har, hvis vi åpner for å motta deres meldinger. De bor sammen i kjærlig forening, harmoni og enhet, og lærer oss å gjøre det samme. Bruk denne essensen for å få kontakt med deres kjærlige støtte, visdom og veiledning.

 • Indigo
  Kjøpe

  Denne essensen påvirker det tredje øyet og tar oss inn i de dypere områdene av psykisk forbindelse. Den setter oss i kontakt med vår indre viten og vår indre stemme, og den er spesielt nyttig for forfattere. Det er en bestemt utdypning av inspirasjon og kreativitet med denne flasken, og den er nyttig for å knytte oss til informasjonen "der ute", kunnskapsfeltet og informasjonen som vi alle kan få tilgang til når vi har behov. Indigo er beroligende og sentrerende.

 • Rose-rosa
  Kjøpe

  Rose-rosa er en utdypning av kjærligheten i rosa. Den er en kombinasjon av rosa og magenta, og derfor har den kvalitetene til både guddommelig kjærlighet og personlig kjærlighet. Det føles som om alle de helbredende strålene av kjærlighet er innarbeidet i denne sprayen. Den tar morsrollen til et dypere nivå, så vel som egenkjærlighet og vår guddommelige forbindelse. Vi har funnet ut at denne flasken er utrolig effektiv og svært raskt til å forandre dypt rotfestete emosjonelle hjerte-traumer.

 • Lykksalighet
  Kjøpe

  Denne lyse glitrende oransje sprayen forbinder oss med den dypeste indre viten, og vet at lykke er en mulighet, en tilstand vi faktisk kan oppleve i våre liv.
  Denne essensen gjør lykke til ekte. Det gjør det ved å tenne vår guddommelige indre ild og den entusiasmen som gjør at vi kan gå og se etter lyksaligheten som en permanent del av vårt vesen.
  Entusiasme tenner oss for å ta på seg verden, og arbeider for å holde våre hjerter fokusert på et resultat av overflod. Det gjør at vi kan være ambisiøse på en måte som er inkluderende i stedet for noe som bare fungerer for oss. Det tillater oss å komme oss ut av vår egen vei og la oss lykkes på måter som vil se ganske mirakuløse ut når vi ser tilbake. Dette er et så viktig skritt på veien mot høyest mulig åndelig prestasjon - en måte å være åndelig og vellykkethet og i lykke, og å leve himmelen på jorden på en ekte materiell måte. Dette er 3D lykke i hverdagen.

  Denne essensen vil også hjelpe oss å helbrede hullet inni oss som vi har forsøkt å fylle med alt vi utvikler avhengighet til. Det vil støtte oss til å fokusere på hva vi ønsker i stedet for å være i en tilstand av "behov" som bare mater avhengighetene. Denne essensen vil hjelpe med avhengighet til stoffer, så vel som alle de andre tingene vi gjør for å hindre oss i å forbinde oss med vår indre guddommelighet - vårt indre lys og sannhet.

 • Peridot
  Kjøpe

  Det 4-dimensjonale krystallhjertet av jordgudinnene lyser opp menneskets hjerter med sin gyldne grønne glød.
  Denne krystallinske energien forbinder deg med all den informasjonen du trenger for å føle hensikten med livet ditt og lå eve i gullalderen.
  Peridoten minner deg om at du er verdifull og unik. Alt du har opplevd til nå var å forberede deg for dette øyeblikk i tiden hvor du fullt ut hevder din kvinnelige guddommelige makt for å skape rikdom og lede andre inn i den nye tidsalderen.

  Denne essensen vil gi støtte til alle med depresjon, og stopper en fra å bli lammet, gjennom å ikke se klart hvilken vei å slå inn på. Åpne ditt høyere hjerte til gudinnenes gamle visdom og husk ditt oppdrag å være glad og forelsket.

 • Transcendence (Sølv/Gull støv)
  Kjøpe

  Det kommer en tid når det å bo i redet, ikke lenger tjener dine høyere formål, og et sprang av tro er nødvendig for å hoppe ut og fly.
  Denne flasken er den mildeste dytten ut av komfortsonen, slik at du også kan sveve i himmelen av ubegrenset potensial.
  Den myke vanilla energien kutter noen bånd som fremdeles fører til at kroppene går inn i motstand av det som er i virkeligheten, uunngåelig.
  Omfavn din skjebne, som bare er den åndelige blåkopien din sjel hadde planlagt for deg for evigheter siden.
  Du har kommet til slutten av fortiden, og alt og alle som ikke lenger tjener deg, blir transmuterte for å tillate deg å transendere og være det lyseste lyset på planeten.

  Dette neste nivået handler om at du blir overøst med belønninger i anerkjennelse for de mange invielsene du suksessfult har fullført, for å komme fram til dette øyeblikket, hvor du er i en bevisst tilstand av kjærlighet.
  Du har gått over i fred, og her kan du bare føle det perfekte av deg i din verden.

 • Yeshua (Blek gull)
  Kjøpe

  Denne blek gull essensen tar en inn i en dyp forbindelse med Kristus inni deg, på en måte som gjør energien til kjærlighet og lys og oppstigning veldig ekte.
  Vi stiger opp i kropper med 12 tråder av vårt DNA aktivert slik at vi kan flytte planeten inn i gullalderen i våre fullt realiserte kristne kropper. Det er den prosessen vi nå går gjennom, og denne essensen vil støtte våre kropper i å integrere alle de nye energiene og fjerne alle gamle "søppelprogrammer" som vi har båret på til nå.
  Denne essensen tar oss dypere inn i vår autentiske kraft, og lar hver celle vite at den eneste virkelige kraften på planeten og hele Universet er Kjærlighet.

  Det er virkelig ingenting annet, og å leve opplyst kommer fra å leve i kjærlighet i hvert øyeblikk.
  Dette er gammelt og helt nytt. Vi anerkjenner denne essensen på de dypeste nivåene, da det minner oss om alt vi har forpliktet oss til å komme og være på denne tiden. Kjærlighet og kjærlighet og kjærlighet, og det er prosessen og reisen.

 • Erkeengel Gabriel
  Kjøpe

  Jeg er Gabriel og fargen min er blå-lilla, fargen på Inngangsporten. Jeg er engelen for Vest og representerer Vann elementet.
  Jeg herold det nye og er her for å vise deg en ny måte. Stien du har vært på tar deg ikke noe sted, og du har gått i sirkel.
  Jeg kommer fram i din virkelighet når du endelig innser at de gamle stiene og de gamle mønstrene ikke lenger passer deg. Jeg har kommet for å kunngjøre at det er en endring i energien til din virkeligheten.
  Du trenger ikke lenger å bære de gamle, utdaterte mønstrene av foreldrenes fattigdom. Du trenger ikke lenger å bære mønstrene til mor mors følelsesmessige overgrep. Du trenger ikke å tiltrekke deg eller holde ut med noen av de gamle mønstrene som ikke lenger tjener deg. Jeg er her for å vise deg, å ta hånden din, for å lede deg gjennom en ny inngangsport. Jeg er her for å kunngjøre at de gamle måtene er ferdige.

  Dette er når fred, overflod og glede blir din nye opplevelse. Jeg bringer deg til en ny daggry, gryningen av en ny alder - alderen av Vannmannen. Jeg annonserte Fiskenes tidsalder og fødselen til den de kalte Kristus, og nå er jeg her igjen for å kunngjøre ikke en fødsel av Kristus, men en fødselen av det nye kristne menneske på den nye planeten. Jeg er her for å kunngjøre himmelen på jord hvor du hevder ditt indre kristne selv. Nå er det din tid.

 • Erkeengel Michael
  Kjøpe

  Jeg er Michael, og jeg er engelen for Sør som representerer Ild elementet.
  Jeg har en lyseblå kappe og bærer et gyllent sverd av sannhet. Jeg vil legge min kappe om deg slik at ingenting kan skade deg, og jeg vil stå ved døren din med sverdet mitt, slik at du føler deg helt trygg.
  Du og jeg kjenner hverandre. Vi har jobbet sammen fra begynnelsen. Føl min sterke tilstedeværelse og føl kjærligheten jeg har for deg.
  Vi er voktere av strålen for styrke og beskyttelse. Vi har holdt dette lyset siden tiden begynte.
  Kall på meg når du glemmer din egen guddommelige kraft. Kall på meg når du føler deg liten og har glemt at ingenting kan skade deg for alt er Guddommelig skapt for ditt høyeste beste.
  Jeg er her for å minne deg på at du er en guddommelig kriger, og at du alltid har arbeidet for det gode av det hele.
  Vi av det erkeengelske riket kjenner deg, og vi vil aldri slippe deg ned. Det er vår forpliktelse til deg, vår elskede.

 • Erkeengel Raphael
  Kjøpe

  Jeg er Raphael og navnet mitt betyr "Guds helbredelse". Kom til meg når du trenger helbredelse for kropp, sinn eller sjel. Jeg vil hjelpe deg å helbrede dine relasjoner og ditt hjerte. Min gave til deg er et hjerte som kan elske verden, et hjerte som kan helbrede andre hjerter.
  Sammen kan vi holde en plass som er så full av kjærlighet at alle vil bli påvirket. Jeg er engelen av Øst og representerer Luft elementet, og jeg vil hjelpe deg å puste. Min farge er den dype grønne i skogen, et sted for fred og kontemplasjon. Vær stille og hør meg hviske gjennom trærne. Jeg vil bringe sannhet og forståelse, og med forståelse kommer helbredelse.
  Jeg vil ikke skuffe deg. Jeg bringer tillit og letthet i alt du gjør, med kjærlighet

 • Erkeengel Uriel
  Kjøpe

  Jeg er Uriel. Jeg er engelen for Nord og representerer Jord elementet. Jeg hjelper deg med å sette føttene forsiktig på jorden, og minner deg på at du er på jorden også, og hvilken vidunderlig gave det er å være i live akkurat nå på denne guddommelige planeten.
  Jorden var aldri ment å fjerne deg fra himmelen. Det ble gitt til deg som en verdifull gave, slik at du kanskje husker himmelen og gjenskaper den for alle.
  Derfor er jeg her for deg. Jeg er himmelens og jordens engel, og jeg er her for å minne deg på at du også er det. Sammen holder vi himmel og jord i vårt vesen.
  Jeg minner deg på at jorden er rikelig og frodig og rik og fylt med skjønnhet. Jo mer du kobler deg med jorden, jo mer rikt og enkelt kan livet ditt
  være. Få denne informasjonen inn i din virkeligheten, og du vil med letthet skape din himmel på jord.
  Det er bare din tårefulle følelse for separasjon som skaper smerte i livet ditt.
  Når du husker at det ikke er noen forskjell mellom hvor du kom fra og hvor du er, vil du øyeblikkelig manifestere himmelen.
  Jeg holder den sannheten for deg, med kjærlighet.

 • Rose Gold
  Buy

  Denne essensen vekker din forbindelse til det vesenet vi kaller ‘Rose Gull Damen’: den totale legemliggjørelsen av kjærlighet, den guddommelige mor til det guddommelige. Hennes budskap er at den eneste virkelige kraften i universet er kjærlighet.
  I de første øyeblikkene av livet ditt på jorden er supermakten din kjærlighet. En baby trenger kjærlighet og pleie for å overleve. Som mennesker trenger vi kjærlighet og forbindelse for å trives. Når du virkelig kobler deg til ditt høyeste aspekt, kommer det i bølger av kjærlighet. Å kjenne den guddommelige mors kjærlighet er å kjenne og motta ren overflod og glede. Å oppleve kjærligheten i sin fylde er å komme hjem. Denne duftende gleden av en essens rydder rommet ditt og energifeltet ditt for alt som strider mot kjærligheten. Det gir sammenheng når du har blitt knust av sjokk, helbredelse når du har blitt sprengt av traumer og mykhet når nervene dine har blitt frynsete. Bruk den og vit at du aldri er alene, at du er på rett spor og at du alltid blir elsket og støttet. La deg bli holdt, og se på med ærefrykt når de neste trinnene på reisen din utfolder seg.

 • Buddha
  Buy

  Buddha har et sikkert og stabilt rom for deg, med en dybde av visdom og støtte som gjør at du føler deg helt trygg. Han minner deg
  om at ingenting er under kontroll - og at det ikke er behov for panikk. Buddha minner deg om at å gi slipp på tilknytning er veien til
  opplysning og hjelper deg med å endelig gi slipp på å fortelle universet hvordan det skal drives.
  Slapp av og vær i fred med det som er. Slapp av og pust. Slapp av i det guddommelige. Stopp. Vær stille - og i stillheten, finn fred og opplysning, som er alt vi noensinne har trengt.

 • Melchizedek
  Buy

  Jeg er Melkisedek, den eldgamle. Jeg er fra fortiden din og også fremtiden din. Jeg er ren
  kjærlighet og rent lys.
  Jeg er klarhet og medfølelse. Jeg dømmer ingenting og ingen. Når du står i lyset mitt, kan du se
  som jeg ser. Du kan se perfeksjonen av skapelsen og frigjøre all dom. Det jeg underviser og hva jeg har og hva jeg ber deg om, mer enn noe annet, er å gi opp dømmingen.De mange, mange livene du har levd, har alle vært å hjelpe deg med å frigjøre dom. La det gå nå.
  Du har aldri vært bedre eller dårligere enn noen annen del av skapelsen. Det har alltid vært
  perfekt, og det er du også. Jeg lærer kjærlighet og lys og fullkommenhet, og det er ingen dom i
  det. Ashtar er fremtidens Melkisedeks energi. De av dere som har kommet fra fremtiden for å være her nåfor denne gangen, har jobbet med denne undervisningen i Atlantis og med stjernesystemet du kom
  fra. Det har alltid vært den samme energien, og for de som føler en umiddelbar forbindelse med
  Colour Mirrors og en følelse av å komme hjem, er dette energien du kjenner igjen. Jeg er
  takknemlig for å være til tjeneste gjennom dette systemet, og takker for at du respekterer
  samtalen.

Ta kontakt

Mob.: 913 66 146
E-post: rita@ritasusegg.no