6. Chakra – Det tredje øyet

Når det tredje øyet er i balanse så stoler vi på vår intuisjon. Det gjør at det blir lettere for oss å løse utfordringer, fordi vi ser problemet fra flere synsvinkler. Vi lærer å godta det vi ikke kan forandre, og slippe å bruke energi på å prøve å kontrollere det. Vi får også en større grad av trygghet og indre ro.

Plassering: Midt i pannen mellom øyenbrynene

Farge: Indigo

Sans: Intuitiv. Alle sanser inklusiv ESP. ESP står for Ekstra Sensorisk Persepsjon og er vår sans til å tolke vår indre verden.

Fødselsrett: Jeg ser.

Energi: Yin  feminin – følelse.

Grunnprinsipp: Kunnskap om væren / Jeg ser. Jeg forstår (stimulerer intuisjon)

Muligheter: Opplysning, selvrealisering.

Element: Lys

Fysisk: gir indigo energi til å kontrollere pinalkjertelen som har å gjør med det nervøse, mentale og psykiske potensialet i mennesket. Også organer for syn og hørsel er under påvirkning av den indigo energi.

Sykdom: Nær-og langsynthet, angst, dårlig hørsel, tett nese, hodepine, migrene, balanseproblemer, blodlevringer eller svulster i hjernen.

Kjertler/organer: Pinealkjertelsen. Hypofysen, nedre hjerne, venstre øye. Nese og ører

Mentalt: gir indigo energi ikke bare til å rense blodstrømmen rent fysisk, men den gir også en rensende kraft for de finere nervestrømninger. Dens psykiske innvirkning på balanse når det gjelder frykt, frustrasjoner og forvrengninger av vår indre energi er meget viktig.

Affirmasjon: «La den indigo energi forbinde meg til kunnskap og forståelse slik at jeg får hjelp i hverdagen».

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *