Ønsker du mer balanse i livet?

Har du vanskelig å si nei? Føler du at familie, kollegaer og venner forventer at det er du som gjør alt? Hvor ofte sier du JA når du egentlig mener NEI? Hvor ofte ofrer du deg for unngå konflikter?

Skulle du ønske at andre tok mer hensyn, og at de forstod dine behov bedre?

I videoen nedenfor kan du lære om chakrasystemet og hvordan det kan hjelpe deg med å bli bevisst på dine behov og lære å uttrykke de tydelig, slik at du får mer tid til å gjøre det som du virkelig har lyst til i stedet uten å få dårlig samvittighet.

Fargene og charkrasystemet gir masse informasjon om hva som er i ubalanse, og hva som skal til for å gjennopprette balanse. Om du vil lære mer så kan du være med på kurset Forvandling med farger. Det holdes i Brønnøysund i mars og Steinkjer i april (2018).
Om du føler at du har liten kontroll over tiden din og at livet føles som å løpe i et hamsterhjul, så kan personlig veiledning også hjelpe deg til å forstå hvilke justeringer du kan gjøre for å få mer tid til deg selv og det du har lyst til å gjøre… uten å ha dårlig samvittighet. Ta gjerne kontakt for mer informasjon eller bestilling på telefon 913 66 146, eller e-mail rita@ritasusegg.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *