11 viktige fakta om Sjelekontrakter!

https://www.facebook.com/ritasusegg.no/videos/336718323635170/

Vi er virkelig velsignet for å være i live under den mest spennende, transformative tiden på planeten, men for å støtte denne overgangen er det viktig å våkne opp til den kollektive bevissthet.

Vi kom til denne planeten som frivillig med amnesi/hukommelsestap, så vi må huske opprinnelsen til vår sjel og engasjere oss i det vi kom hit for å gjøre.

Dette er bokstavelig talt vår siste titt på dualitet når vi stiger fra 3D til 4D og 5D bevissthet.

Livet er en test, men det ville ikke være hvis du kjente svarene ….

SjeleKontrakter er avtaler, som du inngår før fødselen.

Før denne kontrakten ble opprettet, ga dine åndsguider deg muligheten til å bestemme hvilke livsscenarier som vil gjøre det mulig for din sjel å utvikle seg. Disse valgene vil da formulere grunnlaget for din Sjele-kontrakt.

Din sjelekontrakt gjelder ikke bare mennesker i livet ditt. Det inkluderer også dine livserfaringer, hendelser og omstendigheter.

Uansett hva din sjelekontrakt innebærer, husk at du har valgt disse erfaringene for å lære og vokse. 

Her er 11 viktige fakta om SjeleKontrakter, Avtaler og Gjeld som vil hjelpe deg å våkne opp og deretter gi slipp!

1.  Du velger ditt navn og fødselsdato.
Dette kan høres helt vanvittig ut, men før du ble født valgte du dato, tidspunkt og sted for din fødsel, og også navnet ditt.
Du kan tro at det var dine foreldre som valgte dette, men navnet ditt bærer en energisignatur som er spesiell for deg, og alle (åndeguider, engeler, hjelper) ble enige om å hjelpe deg med å forstå formålet du har i livet, dine styrker og svakheter og blåkopi av din personlighet.
 
2.  Du velger din familie 
Dette kan være utfordrende å høre, men vi gjorde dette for å gjøre det mulig for oss å lære konkrete lekser og utvide vår bevissthet. 
På et høyere nivå er vi enige om noen ganger å holde ut mishandling eller ekstreme forhold for å hjelpe oss å huske vårt formål på planeten. 
I tidligere liv har du kanskje byttet roller med dem, slik at de kanskje har vært barna dine før, med det formålet å frigjøre karma.
 
3.  Din SjeleStamme hjelper deg å helbrede 
Ulike mennesker er bestemt for å komme inn i livet ditt for å hjelpe deg med å helbrede noe enten fra et tidligere liv eller i dette livet. 
Dette kan hjelpe deg med å forstå dine følelser med større klarhet, slik at du kan nå en høyere nivå av medfølelse og tilgivelse. 
Selv om den leksjonen er smertefull, stol på at dette var gjensidig avtalt, mens du ennå var et vesen som ikke var inkarnert.
4.  Livshendinger hjelper deg å helbrede 
Uansett hva som skjer i livet ditt, oppstår de for å hjelpe deg med å utvikle deg til en høyere tilstand av bevissthet. 
Disse kan være både gode og dårlige. 
Prøv og ikke dømme det som skjer, og se etter det større bildet. 
Kanskje du ikke fikk det store boliglånet fordi du blir tilkalt for å starte din åndelige reise.
 
5.  Du har fri Vilje. 
Du inkarnerer på denne planeten på et bestemt tidspunkt og sted med et formål som vil utvikle sjelen din. 
Imidlertid er det en ting som ikke er forutbestemt, din fri vilje og valg. 
Dette betyr at du bestemmer hvordan du vil at livet ditt skal utfolde seg når du kommer hit. 
Disse beslutningene blir sett på som skjebnen din, men en ting vi ikke kan forandre er det som er forutbestemt. 
Din skjebne er i hovedsak å oppleve universets ubetingede kjærlighet, som kan ta mange liv og dimensjoner for fullt ut å bli forent i en.
 
6.  Du velger din død 
Det øyeblikket du dør, og måten du dør på har blitt bestemt i kontrakten. 
Det kan også være flere andre muligheter til å forlate jorda i løpet av ditt liv, som presenterer seg som "utgangssteder", og du får muligheten til å velge om du vil bli eller dra. 
Når vi fullt ut aksepterer at denne avtalen har blitt gjort på et høyere nivå, frigjør det frykten og smerten som er forbundet med å gå over til den andre siden, da du skjønner at alt utfolder seg perfekt, og du har bare våknet opp fra en drøm.
7.  Du er ikke alene 
Du får også litt hjelp underveis av dine åndeguider, engler og flerdimensjonale aspekter av deg selv. For å oppfylle din kontrakt har du tilgang til ånde guider eller engler, som skifter underveis når livet ditt utvikler seg. 
Jo mer bevisst du blir, desto mer vil du motta, og være i stand til å oversette tegn og symboler, dette for å forsikre at du forblir forpliktet til ditt høyeste oppdrag.
 
 
8.  Synkronisitet skjer. 
Når du er fullstendig på linje med din sjel, vil du observere synkronisitet eller merkelige tilfeldigheter som skjer for å veilede deg uanstrengt fra en mulighet til den neste. 
Et annen pålitelig hint om at du følger din høyeste vei er når du møter de riktige personene til rett tid, som leverer informasjon, veiledning og assistanse når du er i tvil eller ønsker å lære.
 
9.  Du kan bryte en sjelekontrakt 
Når du føler at avtalene dine ikke lenger tjener din vekst eller faktisk står i veien, er det mulig å frigjøre deg slik at du kan blomstre på din åndelige reise. Dette vil hjelpe deg til å bedre å tjene planeten, ved å hjelpe til med å øke bevisstheten. 
Hvis du for eksempel har innsett at fattigdomsbevissthet ikke lenger tjener din høyeste hensikt, kan du si følgende:
 
«Jeg er Mester av mitt eget skaperverk. 
Jeg anerkjenner at jeg føler frykt for ikke å ha nok penger og at den ikke lenger tjener min åndelige vei. Med kraften i mitt høyere selv frigjør jeg denne frykten tilbake til universet til beste for alle, for å bli forvandlet til den høyeste formen av guddommelig kjærlighet og lys. "
  1. Du kan rydde Karmisk Gjeld
Tilgi deg selv og andre og frigjøre deg selv fra karmiske sykluser. Si følgende:
 
"Jeg tilgir alle som jeg tror har skadet meg i dette livet eller i noen levetid, hvor som helst, uansett dimensjoner. Jeg tilgir all gjeld og sletter all karma. Jeg velger det sanne lys for meg selv og alle mine tidligere selv."
 
Du vil føle deg takknemlig hvis dette har blitt suksessfult oppnådd. Når tilgivelse skjer i flere lag kan det ta noen forsøk før du føler deg takknemlig.
 
11.  Du kan rydde vekk forfedrenes avtaler 
 Slett avtaler som forfedrene har gjort ved å angi   følgende med fokusert hensikt:
 
"Jeg avviser nå alle løfter som jeg aksepterte for å oppleve illusjonen av bevisstløshet og adskillelse fra kilden. 
Som lysbærer av min genetiske avstamming, bryter jeg disse løftene for meg selv og mine forfedre. 
Jeg erklærer disse løftene for null og tom i denne inkarnasjon og alle våre inkarnasjoner, over tid, rom, parallelle realiteter, parallelle universer, alternative virkeligheter, alternative universer, planetariske systemer, alle kildesystemer og alle dimensjoner. 
Jeg ber om frigjøring av alle krystallinnretninger, implantater, negative tankeformer, begrensende følelser, matriser, slør, mørkt celleminne, villedende bilder av virkeligheten, genetiske begrensninger og illusjon om døden. 
Jeg knuser og slipper disse begrensende løfter og blokkeringer nå. 
Jeg er fri.
Jeg er guddommelig. 
Jeg tar tilbake min naturlige styrke og gjenoppretter min virkelighet med kilden. "
 
Spør deretter din indre kilde at tomrommene fylles med harmoni, kjærlighet, glede, lykke, åndelig vekst og velstand på alle nivåer. 
Livet er en test, men det ville det ikke være hvis du kjente svarene. 
Med en gang at du har våknet helt og skjønner at du er et udødelig åndelig vesen som har en midlertidig menneskelig opplevelse, kan du overskride illusjonen av 3D-virkeligheten og gjenoppdage din lykke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *