Loading...
Logg inn
 x 

85. G34 Gull ankeret (Blek Gull/Dyp Magenta)

82._G31___Galact_5068180115960.jpg82._G31___Galact_5068180115960.jpg

Det bleke gullet i denne flasken er knyttet til rikdommen av gull du har i solar plexus og hele ditt vesen, og minner deg på at du allerede er dypt forbundet til ditt autentiske guddommelige selv.
Utsalgspris 449,00NOK
Preloader

 

Det bleke gullet i denne flasken er knyttet til rikdommen av gull du har i solar plexus og hele ditt vesen, og minner deg på at du allerede er dypt forbundet til ditt autentiske guddommelige selv. Det åpner en bane til ren, klar, og rik bevissthet om din Guddommelige mestring og forankrer den autentisk kraft av din Jeg er-het.

 

Disse fargene kobler deg med de gyldne Gaia flaskene, og minner deg på at på denne reisen mot fødselen av gullalderen, så har du alltid blitt holdt veldig sikker i den dype magenta guddommelig kjærlighet. Hvis du er tiltrukket av disse fargene, er det sannsynlig at du har vært en del av den første bølgen av stjernevesner, som kom for å hjelpe planeten og flytte inn i femte dimensjon. Denne reisen har ikke vært spesielt enkel, etter som det var så lite støtte når du landet på planeten. Ingen visste hvem du var og hvilken enorm skjebne du hadde. Dette er endelig tiden din. I denne flasken kan du nå komme til å vite uten tvil at du er Gudommelig elsket.


Ta kontakt

Mob.: 913 66 146
E-post: rita@ritasusegg.no