Loading...
Logg inn
 x 

78. G27 - Enhet (diamant-klar/diamant-klar)

78._G27___Unity_4ed3697ddcdd5.jpg78._G27___Unity_4ed3697ddcdd5.jpg

Vi er guddommelig lys kondensert til fysisk form som har en menneskelig erfaring. I å erindre det, kan vi endelig leve vår sannhet om at vi aldri har vært atskilt fra hverandre eller fra Kilden. Dette er Melchizedek sitt lys,
Utsalgspris 449,00NOK
Preloader

Med en diamants klarhet og gnisten av denne flasken, får vi se oss selv i et speil som reflekterer hele den som vi er – alle våre farger, all vår skjønnhet og vår storslagne, kosmiske forbindelse og  Enheten med Alt Som Er. Dette er oppstignings-lyset i fysisk form; dette er lyskroppen. I et system som heter Colour Mirrors, er denne flasken det klareste og beste speilet for hvem vi egentlig er og hva vi handler om. Vi er guddommelig lys kondensert til fysisk form som har en menneskelig erfaring.  Alt det som vi alltid har vært og for alltid kommer til å være, er guddommelig fullkommenhet. I å erindre det, kan vi endelig leve vår sannhet om at vi aldri har vært atskilt fra hverandre eller fra Kilden. Endelig kan vi leve i enheten våre sjeler alltid har kjent til. Dette er Melchizedek sitt lys, som har vært den over-belysende energien for CM-systemet siden starten.

Diamant-enhjørningen, med sin perfekte krystallinske renhet, nåde og grenseløse kjærlighet, er den fullkomne partneren til denne flasken og representerer eter eller ånd-elementet, som støtter flasken.


Ta kontakt

Mob.: 913 66 146
E-post: rita@ritasusegg.no