Loading...
Logg inn
 x 

24. Kjærlighet, penger og kreativitet (magenta/lys oliven)

24._Love__Money__4ece9f766b88c.jpg24._Love__Money__4ece9f766b88c.jpg

Nå er det tid for å erkjenne velsignelsene av kjærlighet, penger og kreativitet i livet ditt, og å erkjenne gavene fra tidligere som fikk deg dit. Dette er din arv fra tidligere tider.
Utsalgspris 449,00NOK
Preloader

Dette er en tid hvor det synes å være hensiktsmessig å se på veggteppet (gobelinet) av livet ditt, og erkjenne at hvert sting var perfekt, både de lyse og de mørke. Designet, som er vevd av deg i egenskap av skaperen, var i virkeligheten et så kosmisk, grundig og fullkomment design, at du nesten mister pusten. Du må nå innrømme at ditt bevisste sinn ikke kunne ha utformet et sånt fullkomment design, som alltid førte deg til det perfekte stedet til det perfekte tidspunktet, for å få deg nøyaktig til dette punktet i tiden, med alle gavene og forståelsen som du har nå. Godt gjort. Du er mesterveveren og arbeidet ditt er et kunstverk. Begynn å vedkjenne deg at hovedsaken i designet var kjærlighet. Der hvor kjærligheten vises i designet, er hvor det er en glød i kunstverket, som andre tiltrekkes av. Se på hvordan kjærlighetstrådene ble vevd inn i teppet, og hvilken viktig del av bildet det er. Nå er det tid for å erkjenne velsignelsene av kjærlighet, penger og kreativitet i livet ditt, og å erkjenne gavene fra tidligere som fikk deg dit. Dette er din arv fra tidligere tider. Du har gjort deg fortjent til det hele.
Now is the time to own the blessings of love, money and creativity in your life and to own the gifts of the past that got you there. This is your heritage from past lifetimes. You have earned it all.


Ta kontakt

Mob.: 913 66 146
E-post: rita@ritasusegg.no