Loading...
Logg inn
 x 

18. Diamant-enhjørning.

18._Diamond_Unic_4ece3a633b1c0.jpg18._Diamond_Unic_4ece3a633b1c0.jpg

I omfavnelsen av denne milde essensen kan vi slappe av og slippe og finne det sanne og ømme lys som alltid har vært skjult i oss. Denne milde energien er hva sann makt handler om.
Utsalgspris 449,00NOK
Preloader

Her får vi en overraskende lys-eksplosjon, og når vi venter på at diamantens hardhet og krystallinske skarphet skal treffe oss, befinner vi oss plutselig innpakket i den varmeste og mykeste omfavnelse. Og så, plutselig forstår vi at dette nivået av lys aldri trenger å være hardt. Det kan være så mildt og vennlig fordi ingenting kan true det. Dette er ekte kraft, og fordi den føler seg selv som dette, trenger den ikke noe voldsomt for å beskrive seg.

Tradisjonelt er enhjørningen symbolsk for Kristus-energi, og med denne essensen har vi en fornemmelse av å føle den milde kraften som Kristus hadde, som kunne si: «Elsk din fiende» og «Vend det andre kinnet til». Hvorfor skulle vi behøve å forsvare oss mot noe som helst, hvis kraften vår er så enorm?

Diamant-enhjørningen settes i sammenheng med ren, ekte, klarhet som er så sterk at intet negativt kan eksistere i dens lys, og derfor kan den være myk og mild. Denne essensen vil være svært nyttig når vi trenger klarhet i situasjoner med maktkamp. Den vil plassere oss på et sted hvor vi kan se med en klarhet og renhet som Kristus kunne, og vite at all aggresjon bare er en reaksjon fra den delen av oss som føler seg liten.

Fordi denne essensen er så mild, går den inn de stedene hvor vi generelt ikke slipper noe inn, og slik har blitt i stand til å skjule det for oss selv. Den vil muliggjøre healing av alle stedene i oss selv som vi har vært for redde til å møte. I omfavnelsen av denne milde essensen kan vi slappe av og gi slipp, og finne det ekte og ømme lyset som alltid har vært gjemt inni oss. Denne milde energien er det som ekte kraft handler om. Liksom en diamant kan den ikke ødelegges, og straks vi forbindes med den, kan vi aldri glemme hva den er og hvor lett det er å være slik. Prøv den, du vil like den!


Ta kontakt

Mob.: 913 66 146
E-post: rita@ritasusegg.no